Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού μας

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, όπως αυτή του διαδικτύου, το οποίο αποτελεί και αυτό δωρεά του Θεού στους ανθρώπους και πιστεύοντας ότι μέσω της καλύτερης επικοινωνίας Ενορίας – πιστού μπορεί ο άνθρωπος να ανακαλύψει τη σοφία του Δημιουργού, δημιουργήσαμε τη νέα ιστοσελίδα μας www.inpanagouda.gr.

Στην ηλεκτρονική σελίδα θα φιλοξενούνται χρηστικές πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ιστορικού μας Ναού και το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών του. Εδώ θα εκτίθεται το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της Ενορίας μας, η ιστορία και τα κειμήλια της Παναγούδας Γοργοϋπηκόου. Απώτερος σκοπός μας είναι να φέρουμε πιο κοντά τους νέους στην Εκκλησία και να συμβάλλουμε στη διάδοση του Ευαγγελικού Λόγου.

Επιπλέον, φιλοδοξούμε να δώσουμε ως Εκκλησία τη δική μας ξεχωριστή συνεισφορά στα θεολογικά γράμματα, στην πνευματική οικοδομή και μελέτη: κείμενα, εικόνες, εθνική και εκκλησιαστική ιστορία και εν γένει εκείνα τα στοιχεία που φανερώνουν πως τελικά η Εκκλησία ευαγγελίζεται την αποκάλυψη της αλήθειας του Θεού για τον άνθρωπο και τη δημιουργία.

Με τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ανθίμου και έχοντας πλήρη συναίσθηση της αληθινής αποστολής της Εκκλησίας, ως διαμεσολαβητικού κρίκου στην ουράνια επικοινωνία με τον Άνθρωπο και την επιδίωξη της Σωτηρίας και της θέωσής του, σας καλωσορίζουμε στο νέο ιστοχώρο μας και σας καλούμε να τον χρησιμοποιήσετε ως ποιμαντικό εργαλείο.

Ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου & ιερατικός προϊστάμενος

Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Ματσάς